Västeråscykeln 2018

Plats: Västerås City
Datum:

Evenemangsdatumet har passerat

Välkommen till Västerås Cykelklubbs motionstur torsdagen den 10 maj 2018

Vi startar på Bondtorget i Västerås och cyklar norrut i lugn takt. Gruppvisa starter med några minuters mellanrum. Ingen tidtagning.

Tre rundor att välja på:
Runda 1 (röd), 125 km. Start första grupp klockan 09.00: Västerås-Skerike-Skultuna-Ramnäs-Virsbo-Ängelsberg, Ombenning- HästbäckSalbohed-Sätrabrunn-Skerike-Västerås.

Runda 2 (blå) 82 km. Start första grupp 9.40: Västerås- Skultuna-Svanå-Fläckbebo-Sätrabrunn-Haraker-Skultuna-Västerås.

Runda 3 (grön) 34 km. Start första grupp 10:15: Västerås- Skerike-Skultuna-Västerås Trafiksäkerheten prioriteras och hjälm är obligatoriskt för alla deltagare. Vi vill att du cyklar i den takt som passar dig och att du stannar vid våra kontroller för att fylla på energi.

Anmälan:
Startavgift för föranmälan är: 250 kronor för runda ett och två och 100 kronor för runda tre. Vill ni som företag betala via en faktura så kontaktar ni vår kassör så ordnar vi det. kassor@vasterasck.se

Anmäl er genom att betala in startavgiften via denna sida med anmälan och direktbetalning, https://magnetevent.se/Event/vasterascykeln-2018-19987 senast den 30 april.

Efteranmälan tas emot i mån av plats. Efter loppet har ni möjlighet att samlas på Bianchi Café & Cycles som har specialerbjudande på pasta och pizza för alla deltagare.

För mer detaljerad information se vår hemsida
www.vasterasck.se samt www.facebook.com/vasterascykeln/

Relaterade inlägg