Västerås Retromarknad 2018

Plats: Växhuset
Datum:
Tidpunkt: kl 11.00-15.00

Evenemangsdatumet har passerat

Söndagen den 7 oktober är det dags för Västerås Retromarknad på Växhuset i Västerås city kl. 11-15. Här hittar du ett noga utvalt sortiment av prylar, möbler och kläder från 50-, 60- och 70-talet.

Fjolårets retromarknad blev en succé som lockade över 1 400 besökare och vi hoppas på ett minst lika bra arrangemang i år! Är du intresserad av att sälja? Gå in på http://vasterasretro.wordpress.com och ansök under fliken ”Intresseanmälan för säljare”.

Under dagen kommer tre inspirerande föreläsningar att hållas på olika teman – mer information om dessa kommer vi att presentera löpande, håll utkik. Caféet kommer att vara öppet hela dagen där Västerås-Irsta Handbollsförening serverar gott fika.

Arrangörer är föreningen Västerås Retro. Inträdet är 50 kronor och betalas kontant eller med Swish på plats. Fri entré för barn under 15 år i målsmans sällskap.

Fri parkering finns bland annat i p-huset Igor, ett hundratal meter från Växhuset, samt längs Domkyrkoesplanaden. För den som kommer med buss eller tåg är det gångavstånd till centralstationen.

Relaterade inlägg