Västerås Lådbilscruising 2018

Plats: Fiskartorget
Datum:

Evenemangsdatumet har passerat

Fredag 6 juli i samband
med Västerås Summer Meet!

Västerås Lådbilscruising är en ny sommarslovs­aktivitet för tjejer och killar i åldern 6–15 år. Alla barn som bor i Västerås är välkomna att bygga och cruisa med sin hemmabyggda lådbil.

Fredagen den 6 juli intar barnen city! Vi börjar med de minsta som får åka Bobby Car på Torggatan/Sigmatorget kl 10.00–11.30. Här finns en trafikbana uppställd och alla barn får ett eget ”körkort” efter avklarad åkning. Ingen anmälan, kostnadsfritt! Ta med egen Bobby Car eller låna av oss!

Kl.13.00 startar aktiviteter på Fiskar­torget. Här är alla anmälda lådbilar upp­ställda i lådbilarnas egna Parc Fermé, ”Junior Drivers Club”, med bland annat lådbils­tillverkning av kända Västerås profiler och underhållning av Janke Jönsson. Speaker för dagen är bilentusiasten Bo Lundvang.

Hjälp till att rösta fram finaste ”kändisbilen” och vinn ett wildcard till cruisingen. Den som vinner får även ta med sig lådbilen hem.

Du kan även gå tipspromenad med mera. Under eftermiddagen finns chans att vinna fina priser. Vi bjuder på dryck och glass så länge det räcker.

Dagen avslutas med lådbilscruising från Fiskartorget till Stora Gatan. Uppställning från ca 15.30 (OBS! Ny tid). Detta sker innan finbilscruisingen på Västerås Summer Meet.

Det finns fortfarande plats i cruisingen för er som vill bygga lådbil hemma! Anmäl er fram till och med 6 juli till pernilla.anvemyr@vasterascity.com.

Välkomna!

Arrangör: Västerås Citysamverkan

Tack till alla som bidragit till arrangemanget:
Västerås Stad, Expectrum, Eyes 4U Optiker Rynger, Aros Bygg & Förvaltning AB, Bergrummet-Tidö Collection, VLT, Leklust i Västerås City, Västerås Summer Meet, Svensk Cater och Västmanlands Fastighetsskötsel.

Relaterade inlägg