Två Guldstänksvinnare i city!


 

Grattis till två av Västerås Citys medlemmar som tog hem vinsten i sina respektive kategorier under Guldstänksgalan torsdagen den 15 mars.

ÅRETS MARKNADSFÖRARE 2017 – THE STEAM HOTEL
Med en produkt som är skapad för att platsa i ditt flöde på sociala medier har årets vinnare, The Steam Hotel, byggt upp en relevant och mycket effektiv marknadsföring för sina målgrupper. Kundupplevelsen börjar långt innan kunden använder produkten, och fortsätter långt efter. Årets vinnare är en ambassadör för god och nyskapande marknadsföring, där gränsen mellan produkt och kommunikation har suddats ut. Resultatet är en destination som får Västerås att skina, inte bara i Sverige utan även utanför landets gränser.

ÅRETS NYSTARTARE 2017 – THE HOUSE OF TASTE
Årets nystartare The House of Taste Västerås City har utvecklats snabbt på en marknad med tuff konkurrens. Med en målinriktad tillväxtplan har de på kort tid ökat omsättningen och rekryterat nya medarbetare. Företaget har från start arbetat aktivt med att bygga sitt varumärke och fokuserar på vikten av nöjda kunder. Med ett hållbart synsätt och höga kvalitetskrav har årets vinnare tillfört ett mervärde i city och skapat ett hus fullt av smaker.

Relaterade inlägg