SM i dans

Plats: Västerås City
Datum:

Evenemangsdatumet har passerat

Välkomna till Svenska Mästerskapen i Dans 2018!

För Sveriges Dansorganisation finns inget viktigare än dansglädjen, det är den som knyter oss alla samman. Det är med  dansglädjen i fokus vi vill samla alla våra fantastiska dansare och discipliner, oavsett nivå, på ett gemensamt SM. Ett arrangemang  som kommer att bli den genom tiderna största danstävlingen i Sverige.

SM i Dans 2018 arrangeras tillsammans med Västerås Danscenter, som är en erkänt skicklig arrangör och mångårig medlem i Sveriges Dansorganisation (SDO) – Sveriges största och ledande organisation för tävlingsdans.

I SDO samlas professionella dansskolor och lärare från hela landet – alla med en unik erfarenhet och med passion för kvalitet och dansglädje. Tillsammans visar vi vägen till ett ökat dansintresse i Sverige och gör det möjligt för tiotusentals dansare i alla åldrar och nivåer att göra det de gör bäst – att dansa!

Även i Västerås City kommer det att bli dans på gator och torg. Till exempel uppvisningar på en dansbana på Stora torget. Mer information och programpunkter kommer!

Relaterade inlägg