Gallerior och handelshus i Västerås City

Kvarteret Igor

Kvarteret Igor är en nyreoverad, fräsch galleria i Västerås city. Här hittar du ett stort utbud av allt ifrån mode, media och mat. Tidigare har gallerian hetat Arosian, men efter renoveringen 2010 bytte den namn till Kvarteter Igor.

Hemsida

Centra

Centra är numer ett handelshus. Där alla butiker sin egen entré. Centra erbjuder ett brett utbud av allt från mode till café och restauranger. Med sitt centrala läge i city är det ett naturligt besöksmål under shoppingturen.
Välkommen in på hemsidan för att se vilka butiker som finns på Centra.

Hemsida

Punkt

Punkt finns där stadens puls är som allra mest tydlig, mitt i centrala Västerås. Här hittar du 30 butiker, caféer och restauranger allt från de stora kedjorna till små unika familjeföretag. Högst upp i Punkt finns norra Europas största träningsanläggning World Class Arena. Tillsammans med Gallerian hittar ni allt inom shopping, mode, skönhet, hälsa, inredning och caféer samt alla  världens olika maträtter, luncherbjudanden, afterwork & mysiga middagskvällar.

Hemsida

Sigma

Sigma är Västerås allra första galleria – sedan 1966. Sigma är ombyggt och är inte längre en galleria utan ett handelshus med butiker som har egna entréer.  Här hittar du allt du behöver från shopping, café och restaurang till nattklubb och bowling.

Hemsida