Shopping

I Västerås City hittar du ett stort utbud av butiker, det finns något för alla som är sugna på shopping. Du befinner dig i en trevlig och mysig miljö samtidigt som du strosar runt på gatorna i stadens hjärta.

filmstaden

Kvarteret Igor

Kvarteret Igor är sedan 2010 en helt ombyggd galleria som både har knutit ihop stadens delar och samtidigt bidragit till att förstärka cityhandeln i Västerås. Igor har blivit en inspirerande destination med ett brett utbud och starkt modefokus.

centra2

Centra

Centra är numer ett handelshus. Där alla butiker sin egen entré. Centra erbjuder ett brett utbud av allt från mode till café och restauranger. Med sitt centrala läge i city är det ett naturligt besöksmål under shoppingturen.
Välkommen in på hemsidan för att se vilka butiker som finns på Centra.

filmstaden

Punkt

Punkt finns där stadens puls är som allra mest tydlig, mitt i centrala Västerås. Här hittar du 30 butiker, caféer och restauranger allt från de stora kedjorna till små unika familjeföretag. Högst upp i Punkt finns norra Europas största träningsanläggning First Class Gym. Här hittar ni allt inom shopping, mode, skönhet, hälsa, inredning och caféer samt alla världens olika maträtter, luncherbjudanden, afterwork & mysiga middagskvällar.

filmstaden

Sigma

Sigma är Västerås allra första galleria – sedan 1966. Sigma är ombyggt och är inte längre en galleria utan ett handelshus med butiker som har egna entréer.  Här hittar du allt du behöver från shopping, café och restaurang till nattklubb och bowling..