Företagsbeställning av presentkort

Ge bort den perfekta presenten till dina anställda!

Det är tryggt att köpa presentkort i Västerås City. Presentkortet fungerar som ett vanligt Mastercard och du kan ladda det med valfritt belopp från 100 kr upp till 5 000 kr. Giltigt i ett år från inköpsdatum. Kortet gäller i cirka 130 verksamheter, allt från mysiga unika butiker och stora välkända butikskedjor till restauranger, caféer, kultur, nöje, sport och andra fantastiska upplevelser. Här finns något som passar alla! Hela utbudet hittar du här!

Sista beställning för garanterad leverans före jul är fredag den 18/12.

För att beställa, fyll i uppgifterna nedan:

Företag

Beställare

E-post

Referensmärkning

Org. Nr

Telefon

Val av leverans

Leveransadress

Fakturaadress

Antal presentkort

Laddningsvärde/kort

Korten levereras i carrier.

Efter beställning skickas en faktura ut. Presentkorten laddas vid inbetalning och kan hämtas på Smedjegatan 15 , senast 5 dagar efter inbetalning. Vid leverans tillkommer postens avgifter inkl rek.

Vid frågor eller funderingar maila presentkort@vasterascity.com eller ring 070-352 10 16.

 

Tillfälligt slopad förmånsbeskattning för gåvor till anställda
Tillfällig skattefrihet för gåvor upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd som arbetsgivare kan ge till sina anställda. Skattefriheten ska gälla utöver möjlighet att lämna skattefria gåvor som redan finns idag, till exempel i form av julgåvor. De nya reglerna föreslås gälla från och med juni och fram till årets slut. Bakgrunden till förslaget är att många företag och kommuner har uttryckt en vilja att hjälpa till för att lindra de ekonomiska konsekvenserna av spridningen av coronaviruset. Genom de skattelättnader som nu föreslås kan de anställda få till exempel presentkort för att handla och därigenom stödja det lokala näringslivet. Läs mer här:
https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2020/05/tillfalligt-slopad-formansbeskattning-for-parkering-och-gavor-till-anstallda/

Skatteregler för julgåvor till anställda:
För att dina anställda ska slippa förmånsbeskattas för din julgåva gäller värdet 450 kr/anställd inklusive moms. Dock exklusive frakt- och administrationskostnad för julklappen. Om värdet överstiger 450 kronor blir gåvan skattepliktig från första kronan. Överskjutande skattepliktig del av gåvan blir avdragsgill som personalkostnad, med tillägg av att momsen inte blir avdragsgill. Gåvan ska även vara en materiell form som inte får överlämnas i check, postväxel, sedlar eller mynt – då blir gåvan direkt skattepliktig. Det betyder att ett presentkort som inte går att byta mot kontanter är den perfekta julklappen.