MovEat Västerås 2019

Plats: Västerås City
Datum:
Tidpunkt: kl 11.00–17.00

Evenemangsdatumet har passerat

Välkommen till premiären av MovEat i Västerås! Ett nytt och gott sätt att umgås, äta, dricka och upptäcka nya smaker och platser.

MovEat startar på Agrill. Här får du din första matbit och förses med en karta, meny och ett MovEat-armband. I din biljett ingår tio smakportioner på noga utvalda ställen. Under 4-5 timmar promenerar du runt och besöker mysiga restauranger, doftande delis, originella kryp-in, spännande krogar och coola barer. Du och ditt sällskap går, äter och dricker i egen takt och besöker de resterande nio smakstoppen i precis den ordning ni själva vill.

De inkluderade smakstoppen:

Agrill (Start)
Bistro Vinoteket
Taste N More
Westras Coffice By Björklunds
Vigårda Sverige
MrMango
Indigo
NOM
Chocomania
Royale (After MovEat)

Välj en av fyra starttider, kl. 11:00, 11:30, 12:00 eller 12:30.

Önskas dryck kommer passande dryck att säljas i både hel- och halvglas. Veganalternativ erbjuds på samtliga ställen och du väljer eventuell veganmat i samband med att du köper din biljett.

Biljettpris: 399 kr (Samtliga tio smakstopp ingår)
Köp din biljett på: https://letsmoveat.com/vasteras/

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta hänsyn till allergier.

__________

SÅ HÄR FUNGERAR DET

I Västerås finns MovEat Food Walk som är vårt orginalkoncept som alltid föregår på lördagar. MovEat är en unik mötesplats för matälskare runtom i världen som vill samlas kring mat och dela härliga upplevelser. Utifrån vår matpassion och lokala kännedom har vi valt ut tio stopp till dig. Härliga nedslag hos lokala mathjältar som driver och skapar smakladdade världar som till exempel hemgjord glass, nyrostat kaffe, lokala ostar, moderna viner och andra goda äventyr. På varje stopp får du en smakbit som ger dig bra känsla för stället.
Cykla eller promenera, du väljer takt och turordning. Missa för den delen inte att njuta allt annat som kvarteren erbjuder. En konstateljé, en solig husvägg eller kanske en oväntad happening. Oavsett vad du väljer gör vi allt för att du ska få en ljuvlig matupplevelse och bra känsla för området.

Relaterade inlägg