Maria Fors från Västerås utsedd till Årets Centrumutvecklare 2020


 

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrum- och platsutveckling i en stadskärna, ort, handelsplats eller köpcentrum. Nomineringarna kommer från kandidaternas eget nätverk där kommun, fastighetsägare, näringslivet och kollegorna är med och skickar in bidragen.

– Juryn har även i år haft en tuff uppgift att utse en vinnare bland de tre nominerade finalisterna. Förutom Maria var Ulrika Abrahamsson från Åmål och Ann-Louise Bolin från Sölvesborg också nominerade. Man känner en enorm stolthet när man ser vilken hög kompetens, engagemang, kreativitet och bra ledarskapsförmåga våra yrkesverksamma inom området har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom deras framgångar och i år gratulerar vi Maria till en mycket välförtjänt vinst, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare.

Juryns nominering för vinsten lyder:

”Årets centrumutvecklare är en av våra mest erfarna. Hon har utvecklat sin stad med stor drivkraft, entusiasm, engagemang, passion och kreativitet. Hennes branschkollegor runt om i landet känner henne som generös med sin kunskap, initiativrik, uppmuntrande och en äkta ambassadör för sin stad.”

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Ordföranden i Västerås Citysamverkan Karl Ternemo säger att även om Maria alltid hävdar att ”vi gör det tillsammans” så råder det ingen tvekan om att Marias egna gedigna arbete för Västerås City där hon på ett fantastiskt sätt får näringsidkare, restauratörer, hotell, fastighetsägare och Västerås Stad att jobba åt samma håll och på så sätt lyfter vår stadskärna till nya höjder. Maria är en sann ambassadör för Västerås City och jag är otroligt stolt och glad över att hon har fått denna utmärkelse – hon är verkligen värd den!

För mer information kontakta:
Maria Fors, VD, Västerås Citysamverkan
070-532 53 30 eller maria.fors@vasterascity.com

Pressbilder finns att hämta på Mynewsdesk:
https://www.mynewsdesk.com/se/vasterascity/pressreleases/vaar-vd-maria-fors-fraan-vaesteraas-utsedd-till-aarets-centrumutvecklare-2020-3004949

Relaterade inlägg