Local is the new Black


Bästa västeråsare!

Under årets Black Friday vill vi i Västerås City uppmärksamma den lokala handeln. Sedan pandemin slog till har vi gjort allt för att hitta kreativa lösningar för att du som kund ska kunna handla och besöka oss på ett tryggt och säkert sätt. 

I Västerås City hittar du i dagsläget ca 180 butiker, 120 caféer, barer, restauranger och nästan 90 verksamheter med inriktning inom skönhet och hälsa. Dessutom finns här kultur, hotell, nöje och mötesplatser. Alla dessa verksamheter bidrar till att skapa en levande stadskärna och du som kund och besökare bidrar varje gång du väljer city.  

Fördelarna med att handla lokalt är många:
• Du får alltid personlig service, bästa bemötande och gedigen kunskap.
• Du får din vara direkt och slipper vänta på leverans.
• Du gör miljön en tjänst genom minskade transporter och färre returer.
• Genom att handla lokalt bidrar du även till fler arbetstillfällen, skatteintäkternastannar i kommunen och gör vår stadskärna levande.

Välkommen till oss i Västerås City och njut av att handla lokalt och av all den kunskap, bästa bemötande och service som vi står redo att ge dig! Vi vill också uppmana dig att sprida ut dina köp under hela vintern. Det är inte bara under Black Friday som citys verksamheter står redo att hjälpa dig – det gör vi alla dagar! 

I länken nedan kan du läsa mer om alla kreativa lösningar som vi har att erbjuda. Här på vår hemsida kan du även läsa om våra Local Stars – stjärnorna som år efter år har funnits i city med ett glittrande engagemang. Det ger stjärnstatus tycker vi!

Till sist vill vi be dig tänka lokalt varje gång du handlar. Ekvationen är enkel – vill du ha lokala butiker imorgon så måste du handla hos dem! 

Varmt välkommen till city!

PS. Ett annat sätt att gynna den lokala handeln i city är att köpa eller önska dig ett Västerås City presentkort. Gäller hos ca 130 lokala verksamheter och är giltigt i ett år.

Handla tryggt och säkert i Västerås City!

Relaterade inlägg