Local is the new black – 2020

Plats: Västerås City
Datum:

Evenemangsdatumet har passerat

Under årets Black Friday vill vi uppmärksamma den lokala handeln lite extra. Välkommen till Västerås City och njut av att handla lokalt och av all den kunskap, bästa bemötande och service som våra verksamheter står redo att bjuda på.

Här hittar du 180 butiker, 120 caféer, barer, restauranger och nästan 90 verksamheter
med inriktning inom skönhet och hälsa. Dessutom kultur, hotell, nöje och mötesplatser. Den lokala handeln med alla våra företagare är otroligt viktiga för Västerås city. Därför vill vi nu påminna dig om att handla lokalt och bidra till en levande stadskärna. Vi gör det här tillsammans och vi hjälps åt att hålla avstånd. 

Vi vill också uppmana till att sprida ut dina köp under hela vintern. Det är inte bara under Black Friday citys verksamheter står redo att hjälpa dig – det gör vi alla dagar!

Fördelarna med att handla lokalt är många:
• Du får din vara direkt och slipper vänta på leverans.
• Du får alltid personlig service, bästa bemötande och gedigen kunskap.
• Du gör miljön en tjänst genom minskade transporter och färre returer.
• Genom att handla lokalt bidrar du också till fler arbetstillfällen, skatteintäkterna stannar i kommunen och gör vår stad levande.

Sedan pandemin slog till i våras har citys verksamheter gjort allt för att hitta kreativa lösningar för att du som kund ska kunna handla och besöka city på ett tryggt och säkert sätt. Läs mer i länkgen nedan eller hör av dig direkt till din lokala favorit. 

LOCAL is the new black.

Handla tryggt och säkert i Västerås City!

Relaterade inlägg