Konstrundan 2020 – anmälan är öppen!


På grund av rådande omständigheter flyttas vårens planerade Konstrunda till hösten. Vi återkommer med mer information och datum när allt är bestämt. Du kan fortfarande skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss med nytt datum. Tack för er förståelse!

 

_____________

2019 gick den första upplagan av Konstrunda i Västerås City av stapeln. Idén med Konstrundan är att göra konst tillgänglig för alla och för konsten att få en ny arena som öppnar upp till intressanta samtal mellan konstnärer och besökare. Som konstnären Stig Schedvin säger: ”Konst behöver inte vara konstig. Men den får gärna vara spännande.” Spännande är också mötet mellan konstnären och platsen för utställningen/Konstrundan.

Vår vision är att ”ta konsten till folket” via butiker och restauranger. Vi på Västerås Citysamverkan är överväldigade och ödmjuka inför det stora intresset från konstnärer under 2019 och planeringen för årets Konstrunda är i full gång. Årets Konstrunda blir i år lördagen den 16 maj.

Nu är det dags att anmäla sig!

Är du intresserad av att ställa ut dina verk under Konstrundan? Då tar vi tacksamt emot din anmälan. Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsblanketten. Det går bra att antingen skriva ut formuläret och fylla i och skicka in per post. Alternativt att fylla i fälten i Acrobat Reader, spara ner på datorn och maila in till oss.

Du mailar din anmälan tillsammans med porträttbild och några bilder av dina verk till event@vasterascity.com

Du postar till anmälan tillsammans med porträttbild och några bilder av dina verk nedsparade på ett USB-minne till Västerås Citysamverkan, Smedjegatan 15, 722 13 Västerås

Ladda ner anmälningsformuläret här >>>

Formuläret fungerar bäst i Acrobat Reader. Det laddar du ner kostnadsfritt här >>> 

Relaterade inlägg