Nu har du chansen att vara med i den allra första upplagan av Konstrunda i Västerås City. Konstnärer bjuds in att hålla vernissage lördagen den 18 maj på plats i citys butiker, restauranger och verksamheter.

I samband med Konstrundan kommer det att hållas före­läsningar och samtal med konstnärer runtom i city. Att vara med i Konstrundan är kostnadsfritt. Eventuell försäljning av verk går direkt till konstnären.

Butiken står för lokalen och utrymmet samt något att bjuda på, t ex cider med tilltugg.

Konstrundan äger rum lördagen den 18 maj kl 10–17. Som utställare är du på plats hela dagen och berättar om dina verk. Denna helg har vi även besök av den internationella matmarknaden vilket även den lockar mängder av besökare till city.

Till Konstrundan kommer en folder med karta att tryckas upp. Alla medverkande verksamheter kommer att finnas utprickade på kartan och alla utställande konstnärer presenteras med text och bild. Alla verksamheter får även Konstrundans symbol att hänga i skyltfönstret eller vid dörren som visar att de deltar i Konst­rundan. Eventet marknadsförs i print och på sociala medier.

Är du intresserad av att ställa ut dina verk under Konstrundan?
Hör av dig och anmäl ditt intresse till Pernilla senast den 18/4 pernilla.anvemyr@vasterascity.com.