Isbanan säsongen 2019/2020

__________________________

FREDAG 17 JANUARI 2020:

På grund av det milda vädret är inte isen på Isbanan åkbar för tillfället. Vi håller tummarna för att vinter med minusgrader snart kommer så vi åter kan utnyttja Isbanan. Håll utkik här på webben så meddelar vi så fort isen är bra igen.

__________________________

SÄSONGSAVSLUTNING 7 MAR KL 12–14

Årets Isbanan har på grund av det milda vädret inte haft många isdagar. Men det hindrar oss inte från att ha en avslutning med roliga aktiviteter – vare sig det finns is eller inte.

Välkommen till Isbanan lördagen den 7/3 kl 12–14. Bonden Hans är på plats med häst och vagn och tar dig på en tur. Nallebjörnen bjuder barnen på godis och våra populära vänner från Frost – Anna, Elsa och Olof finns på plats. Dessutom musikunderhållning med Janke Jönsson – Musik i Fokus, tipspromenad med fina priser och mycket mer. Kostnadsfritt!

__________________________

Här kan du åka skridskor dygnet runt – alla dagar i veckan.
På isbanan är det fri åkning utan klubba och boll som gäller.

__________________________

HYR SKRIDSKOR HOS LEKLUST
Skridskor och hjälm finns att hyra hos Leklust på Vasagatan för 20 kr/tim. + pant. Leklusts öppettider: vardagar 10–18, lördagar 10–16, söndagar 12–16.

__________________________

Tack till våra sponsorer och samarbetspartners som gör det möjligt för alla västeråsare att komma och åka skridskor i city, alla dagar i veckan, dygnet runt!