Guldstänksnomineringar x3!


Just nu gläds vi extra mycket för tre av våra medlemmars Guldstänksnomineringar. Vi håller tummarna för triss i vinst på Guldstänksgalan den 15 mars. 

Var med och påverka genom Folkets röst. Röstningen pågår till och med den 25 februari. Heja, heja!
Läs mer om Guldstänk och deras priser samt hur ni röstar på www.guldstänk.se

KENZAN TOURS
– nominerade till Årets Hållbarhetspris
I en utmanad bransch erbjuder Kenzan Tours sina kunder möjligheten att bidra till en bättre värld, lokalt såväl som globalt. Med det som grund har de skapat ett stabilt företag med mycket nöjda kunder, och en positiv utveckling. Kenzan Tours visar hur ett företag kan arbeta med globala hållbarhetsfrågor på lokal nivå genom ett samhälls­engagemang som räcker världen runt.

THE STEAM HOTEL
– nominerade till Årets Markndasförare
The Steam Hotel skapade enorm kännedom på kort tid genom sitt digitala marknadsarbete och fokus på berättelser som engagerar. Västeråsarna bjöds med på resan och blev stolta ambassadörer. Nyckeln var att man marknadsförde något mycket mer än ett hotell: The Steam Hotel är en känsla, en upplevelse. Fullt hus hela första jul- och nyårshelgen, närmare 90% beläggning och över 60 000 besökare från hela Sverige under det första halv­året är bevis på att strategin lyckats.

THE HOUSE OF TASTE VÄSTERÅS
– nominerade till Årets Nystartare
Med ett väl genomtänkt koncept, hög servicegrad och en inspirerande butik har The house of Taste redan visat att de är att räkna med i den tuffa konkurrensen på marknaden. Genom kontinuerlig utveckling, breddning av sortimentet med fokus på miljö och kvalitet arbetar de hårt för att bli nr 1 för alla som på ett enkelt sätt vill njuta av god mat.

Relaterade inlägg