Clarions Stora äggjakt 2019

Plats: Västerås City
Datum:

Evenemangsdatumet har passerat

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Collection Hotel Etage med bland annat fluffiga hotellkuddar, hotellövernattningar och frukostbuffé? Men för att lägga vantarna på ett av de eftertraktade påskäggen måste du först klura ut var i Västerås deras påskharar har gömt dem.

För fjärde året i rad arrangerar Clarion Collection Hotel Etage äggjakten som brukar ta man ur huse för att leta gyllene ägg. I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige. Äggen kommer gömmas runt om i Västerås City och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE
Onsdagen den 17 april klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta i deras Facebook event: Äggjakten Västerås 2019,  för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

 

 

 

Relaterade inlägg