Brilliant Shopping 2018

Plats: Aros Congress Center
Datum:
Tidpunkt: Kl 17.00–24.00

Evenemangsdatumet har passerat

Kunskap, inspiration och
brilliant shoppingparty

Västerås är den 5:e största handelsstaden i Sverige  och vi har det 3:e största handelsområdet. Vi är bland de största branscherna i hela Västerås och vi genererar stark tillväxt och skapar stora karriär­möjligheter samt bidrar till mång­fald och integration. Därför startade vi tillsammans Västerås Shopping och nu vill vi premiera aktörerna som bidrar i Västerås.

Arrangörerna av Västerås Shopping – Västerås City­samverkan, Västerås stad, Erikslunds Handelsområde, Hälla och Västerås Handel – genomför varje år ett event där vi tillsammans presenterar Västerås shoppings omsättnings­siffror för hela staden och för respektive område. Dagen bjuder även på senaste nytt om vår besöks­mätning i city och lönsamhetsanalyser samt presentation av årets kundundersökning. I år går det av stapeln den 20 september på Aros Congress Center.

Eftermiddagens program kl 17.00–19.00

• Inledning
• WSP Henrik Westin – omsättnings­analys för Västerås detaljhandel (city, Hälla, Erikslund och övriga
Västerås) samt presentation av konsumentundersökning
• Västerås Handel lönsamhet
• BumbeeLabs och Västerås Citysamverkan – besöksmätning i city
• Dr. Elin Nilsson, lektor, program­ansvarig Civilekonoprogrammet med inriktning handel och logistik

Brilliant Shoppingparty kl 19.00–24.00

En glittrande fest för branschen där vi till­sammans lyfter fram företag och personer som utmärkt sig extra mycket. Under kvällen kommer utmärkelser för Brilliant Hållbarhet, Brilliant Innovation och Brilliant Föredöme att delas ut samt Brilliant Talang – ett stipendie på 10 000 kr till en elev från Västerås gymnasieskolors handels-, frisör-, hotell- eller restaurangprogram. Under middagen underhålls vi av The Suit & Tie Dinner Show!

Ta med hela personalen

Eftermiddagens program och kvällens party kostar endast 249 kr/person (inkl. moms). Då ingår även en härlig buffé samt dryck. Så ta med hela personalen på ett glittrande party! Åldersgräns 18 år gäller under kvällens fest.

Köp dina biljetter redan idag!

Köp dina biljetter här >>>

Välkomna!

Relaterade inlägg